Diensten

Aankoop

Onroerend goed zou als asset in elke vermogensportefeuille moeten thuishoren, maar het is een enorme uitdaging om de juiste objecten te vinden met een goede bouwkundige staat én een hoog rendement. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met zaken als vergunningen van de lokale overheid en  brandveiligheid. Kortom, een gedegen advies en begeleiding is noodzakelijk bij het aankopen van een beleggingspand. Flore Vastgoed B.V. is hierin gespecialiseerd! Op basis van een kennismakingsgesprek worden de gewenste aspecten duidelijk; het na te streven rendement, de locatie, de mogelijkheden en het type onroerend goed. Vervolgens gaan wij aan de slag om een beleggingspand op te speuren dat voldoet aan uw wensen en past in uw zoekprofiel!

Verkoop

Heeft u een beleggingsobject of een portefeuille van beleggingsobjecten en wilt u overgaan tot verkoop? Of twijfelt u erover om het te verkopen? Neem gerust contact op met Flore Vastgoed B.V. om de mogelijkheden te bespreken in de huidige markt.

Beheer

Heeft u een beleggingsobject of een portefeuille met beleggingsobjecten en wilt u (toch) afzien van het beheer? U kunt het uitbesteden aan Flore Vastgoed. Wij hebben jarenlange ervaring in het technisch, commercieel en administratief beheren van verhuurde panden. Wij hebben een breed netwerk aan gespecialiseerde en vertrouwde aannemers en klussers om problemen op te lossen en/of onderhoudsklussen uit te voeren.

Verhuur

Heeft u kamers of appartementen waar u  nieuwe huurders voor zoekt? Wij kunnen het gehele verhuurtraject verzorgen. Van het werven en selecteren van kandidaten tot het huurcontract opmaken en de eindinspectie.